Installaties

Naast het voorzien van de laatste nieuwe technologieën en hardware, bieden wij de mogelijkheid aan om uw toestel volledig gebruiksklaar af te leveren. U hoeft zich geen zorgen te maken over installatie van extra software, Windows en bijbehorende updates en de allerlaatste driver/stuurprogramma updates. Om dit alles op een correcte manier te doen is er kennis, geduld en vooral tijd nodig.

Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat u zonder enige kopzorgen kan starten met uw toestel. U kan direct genieten van een kant-en-klaar afgewerkt toestel!

Opm: Wij installeren geen "gratis" software! (bijvoorbeeld: gratis versies van beveiligingspakketten.)

Deze installatie optie komt in 2 formules: Basis en Platinum installatie

Basis Installatie - €40

Deze installatie houdt in dat wij voor u het besturingssysteem Windows kant-en-klaar afwerken. Alle Windows updates worden geïnstalleerd en ook de Microsoft Account wordt geactiveerd en ingesteld. Wij zorgen op uw toestel voor de meest recente drivers / firmware updates zodat de hardware ook up-to-date is.

Onder deze formule wordt geen e-mail account ingesteld, extra software of randapparatuur geïnstalleerd.

Concreet: We werken enkel het Operating Systeem kant-en-klaar af, en zorgen ervoor dat uw machine in topconditie uit ons atelier komt.

Platinum Installatie - €80

Deze afwerking omvat de hele basis installatie. Bijkomend wordt ook alle aangekochte software voor u kant en klaar afgewerkt. Dit betekent dat een beveiligingspakket of een Microsoft Office pakket worden klaargezet voor direct gebruik.

We kijken ook de compatibiliteit van al uw randapparatuur na en plaatsen hiervoor de nodige installatiefiles op het bureaublad.

Deze installatie omvat ook het instellen van een e-mail account in Windows Live Mail / Outlook.

Concreet: We werken uw toestel VOLLEDIG kant en klaar af. U bent helemaal startklaar om te genieten van uw toestel.

Overzetten van data

Bij de aankoop van een nieuw toestel kan er ook geopteerd worden om de oude data te bewaren. Wij bespreken dit altijd van case tot case dus informeer zeker in de winkel naar de opties.

U kan ook altijd bij ons terecht op retail@vpc.be

Heeft u andere vragen of nood aan een specifieke service? U kan altijd bij ons terrecht voor een oplossing.